Για εμάς

Η εταιρεια GABIK ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1990 με κύρια δραστηριότητα την παραγωγή  σημαιών κρατών, εταιρειών, κομμάτων,  διαφημιστικών καθώς και των απαραίτητων αξεσουάρ για αυτές, υψηλής ποιότητα, πλήρης έγχρωμη εκτύπωση, μεγάλο μέγεθος, ψηφιακή σφραγίδα στο ύφασμα των σημαιών.

Ως μία από τις πλέον κορυφαίες εταιρείες του κλάδου στη παραγωγή σημαιών, αποτελεί επιτακτική ανάγκη η καθημερινή μας βελτίωση μέσα από την επιλογή των καλύτερων υλικών, τη χρήση της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας και μηχανημάτων στην παραγωγική μας διαδικασία, καθώς επίσης και της ύπαρξης μιας διευθυντικής ομάδας με ισχυρό κίνητρο της οποίας τα μέλη εργάζονται όλα μαζί για την επίτευξη ενός και μοναδικού στόχου: αυτού της ποιοτικής κατασκευής των σημαιών μας.

Η εταιρεία μας χρησιμοποιεί ειδικά υφάσματα για σημαίες εισαγόμενα κατευθείαν από τη Γερμανία - 100% PEC 115g / m2, ιδανικά για κάθε είδους εξωτερικές καιρικές συνθήκες, καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις αντοχής με βάση το υφάδι, την ευκαμψία, το χρόνο αποχρωματισμού, σύμφωνα με το Βουλγαρικό Ινστιτούτο Τυποποίησης (BIS) και τον νόμο περί Σημαίας που έχει δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης αρ. 47 του 1998.

Το κάθε ύφασμα αποτελείται από ισομήκη νήματα  κατασκευασμένα από 100% πολυεστερικό μετάξι (PEC).

MachinesΗ εταιρεία μας διαθέτει για τα υφάσματά της το Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Ποιότητας  χορηγούμενο από τον κατασκευαστή.
Προτεραιότητα της ομάδας μας είναι το όνομα Gabic ΕΠΕ να γίνει συνώνυμο της ποιότητας, της ειλικρίνειας προς τους πελάτες αλλά και της σωστής τιμολογιακής πολικής για τα προϊόντα που παρέχουμε!

Δηλώνω υπερήφανος στο ότι έχουμε επιτύχει την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους τους τωρινούς αλλά και τους μελλοντικούς πελάτες μας για την επιτυχημένη συνεργασία μας.

Αγαπητοί πελάτες, χάρη σε σας είμαστε σε θέση να θέσουμε μεγαλύτερους στόχους προκειμένου να πετύχουμε υψηλότερα επίπεδα ανάπτυξης!

Κρασιμίρ Γκαμπρόβσκι,
Πρόεδρος