Despre noi

Firma GABIK EOOD a fost înfiinţată în anul 1990, cu obiect de activitate principală producţie de steaguri, drapele de stat, steaguri personalizate pentru firme şi organizaţii politice, steaguri pentru reclamă si accesorii, tipar digital direct pe textilul de steaguri.

Ca una dintre firmele de frunte în domeniul de producţie de steaguri suntem datori să ne perfecţionăm în continuare, să alegem cele mai bune materiale, să folosim cele mai noi tehnologii şi maşini în producţia noastră, şi nu în ultimul rând să fim o echipă motivată, depunând eforturi cu toţii numai pentru un scop – calitatea steagurilor noastre.

Firma lucrează сu material special pentru steaguri import din Germania - 100% PEC 115 gr/m2, special pentru orice fel de condiţii atmosferice, care corespunde toate cerinţele de rezistenţă a bazei de ţesut şi a tesăturii, drăparea, puterea luminii (decolorare) după standartul BDS şi LEGEA STEAGULUI publicată în Monitorul oficial al Bulgariei, nr. 47 din anul 1998.

Materialul este ţesut din din fire de bază şi de ţesătură de aceeaşi grosime din 100% mătase din poliester (MP). Firma noastră deţine Certificat European de la firma producător pentru calitatea materialului. Prioritatea Echipei noastre este că denumirea GABIK EOOD să devină sinonimul Calităţii, Corectitudinii fată de client şi a politicii de preţuri perfecte!

Machines

Cu mândrie pot sublinia că realizăm cea mai bună corelaţie între Calitate şi Preţuri.

Doresc să-mi exprim cele mai sincere mulţumiri câtre Clienţii noştri actuali şi viitori pentru parteneriatul fructuos.

Stimaţi clienţi, datorită Dvs noi ne punem scopuri mai înalte şi reuşim să atingem nivele tot mai înalte de dezvoltare!

Krassimir Gabrovski
Preşedinte


Clienţii noştri: 205 de Administraţii Municipale din R. Bulgaria, Uniunea Naţională A Primăriilor din R. Bulgaria, Centrala Atomică KOZLODUI, Centrala Atimică BELENE, Orgachim, Kaolin, Prista Oil, Rompetrol, Overgaz, Kalvacha SA, BULIARD industrie navală, Eldominvest OOD, Chan Asparuh SA – Isperih, Flota Bulgară de Navigaţie Fluvială, Administraţia Maritimă, Kaolin SA, Friyomat, Autogara Centrală SA- Sofia, Sofia Auto, Btikel SA, Erato Holding şi mulţi alţii. Hoteluri: Каtarino, Pirin Golf, Sol Hotels, Sheraton, Diplomat Plaza, Azalee, Kailâka, Bellevue, Akademika Sea Palece, Dune SA şi multe altele. Partide: GERB, NDSV, BSP, DPS, SDS, ATALA.